Seks-igrica pošla po zlu

Djevojka preminula tokom seksa , gosti hotela pozvali policiju

  • 11.04.2019. 12:59

Britanka Ana Florens Rid pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u švicarskom gradu Lorkan.

Gosti i osoblje hotela pozvali su policiju nakon što su čuli snažno vrištanje iz sobe u kojoj je 22-godišnjakinja bila smještena sa svojim 29-godišnjim dečkom iz Njemačke.

Dvadesetdevetogodišnjak državljanin Njemačke je priveden, a policiji je rekao da je Ana umrla tokom spolnog odnosa jer je seks-igrica pošla po zlu.

Djevojka je pronađena mrtva s manjim prelomima i posjekotinama na tijelu, pišu švajcarski mediji, prenosi Daily Mirror. Policija je izvijestila da je, najvjerovatnije, umrla od gušenja.

Njen dečko biće zadržan u pritvoru i optužen za ubistvo, a švajcarska policija u kontaktu je s britanskom kako bi tijelo djevojke što prije dopremili njenoj porodici. 

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.