Tragedija u Birmingemu

Dječak pronađen mrtav u kamp-prikolici

  • 23.08.2019. 08:55

Desetogodišnji dječak pronađen je jučer mrtav u kamp-prikolici u Birmingenu, a njegova majka je uhapšena zbog sumnje da je kriva za smrt sina.  

Policija Zapadnog Midlenda saopštila je kako je žena (44) uhapšena zbog sumnje da je zanemarila dijete i da ostaje u policijskom pritvoru.

"Ovo je zaista tragičan događaj u kojem je dijete pronađeno mrtvo. Pokrenuli smo istragu kako bismo razjasnili šta se desilo u danima koji su prethodili njegovoj smrti i da bismo utvrdili jesu li neki faktori doprinijeli tragičnoj smrti," naveli su iz policije.

Mediji navode kako je policija došla po pozivu da je dječak u kritičnom stanju pronađen u kamp-prikolici ispred jedne porodične kuće. Na lice mjesta, osim policije, stigle su i dvije ekipe Hitne pomoći. 

Jedan neimenovani mještanin je kazao kako je dječak bio sam kod kuće.

"Vidio sam policiju i Hitnu pomoć u kamp-prikolici, neko je rekao da je unutra dječak pronađen mrtav. Koliko znam, roditelji nisu bili kod kuće i stigli su tek oko ručka, a policija ih je dočekala," rekao je jedan od komšija.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?