Detalji sa suđenja pohotnoj nastavnici: Spavala s 15-godišnjim učenikom, pa mu rekla da je trudna

  • 16.09.2020. 22:59

Na poslednjem ročištu suđenja 35-godišnjoj učiteljici Kendis Barber, koja se tereti da se tri puta upustila u polni odnos sa svojim 15-godišnjim učenikom, moglo se čuti da su se Barber i njen učenik seksali u njenoj "najdražoj" pozi, piše San.

Barber je učeniku takođe navodno rekla da je trudna s njegovim djetetom te ga pohvalila da ima veći pe**s od njenog muža.

Nastavnica se tereti da je triput spavala sa svojim učenikom i to nakon što su se u septembru 2018. godine dopisivali preko Snepčeta.

Pre nego što je slučaj predat u ruke porote, sudija u predmetu Francis Šeridan rekao je prisutnima u sudnici nedaleko od Londona: "Vidjeli smo razgovor između nje i njenog muža, koji je tokom tog razgovora rekao da je pseća poza njena "najdraža" poza."

Porotnici su tokom suđenja mogli čuti kako je srednjoškolac tvrdio da su se on i Barber seksali u toj pozi. Barber, koja ima djecu školske dobi, navodno je učeniku poslije prvog seksa poslala svoju toples fotografiju. S njim se još dva puta upustila u polni odnos, a za to su vrijeme njene nage fotografije kolale školom.

Na jednoj je fotografiji navodno Barber u toplesu pod tušem.

Na sudu se takođe moglo čuti da je Barber preko Gugla tražila objašnjenje za pojam "alibi", ali i da sazna kojim se pojmom označava osoba s kojom se neko upušta u aferu. Pretraživala je i sintagmu "laganje o tome gdje ste bili", a tražila je i "dobra skrivena mjesta", prenosi Jutarnji.hr.

Kako bi opravdala te pretrage, Barber je rekla da je pokušala da sazna ime filma "Fatalna privlačnost" te da je tražila mjesta gde bi mogla u miru šetati svoje pse.

Fotografije djelimično nage učiteljice došle su i do direktora škole, a Barber je uhapšena u martu prošle godine. Njen učenik u početku nije rekao da su se seksali, ali kasnije je policiji rekao da ipak jesu.

Lagao sam jer mi je rekla da je možda trudna s mojim djetetom pa sam se uspaničio. Lagao sam svima osim mojim prijateljima. Rekla mi je da će me uništiti ako je budem odao. Pitao sam je: "Hoćeš li me optužiti za silovanje?", na šta mi je ona u poruci napisala samo "...". Nakon toga sam se naljutio i nisam više pričao s njom - rekao je učenik tokom razgovora s policijom.

Sudu je rečeno da su i drugi učenici vidjeli fotografije, videosnimke i poruke, odnosno dokaze da se afera između učiteljice i njenog učenika zaista dogodila.

Jedan je učenik rekao da je video poruku u kojoj je Barber pitala: "Voliš li više grudi ili zadnjicu?"

Isti je taj učenik porotnicima rekao da je video poruku u kojoj je pisalo: "Kada te podučavam, hajdemo vidjeti koliko možemo jedno drugo napaliti bez da iko za to sazna."

Učiteljica je porekla da je imala seksualne odnose sa svojim učenikom, a rekla je da je dijete, koje je kasnije izgubila, bilo od njenog muža, Danijela Barbera. Međutim, na sastanku sa socijalnom radnicom rekla je da je učeniku slala toples fotografije.

Barber je tvrdila da je njen učenik njome bio "opčinjen i zaluđen", ali je i priznala da su se dopisivali nekoliko nedjelja. Barber tvrdi da nije kriva za iskorišćavanje djeteta mlađeg od 16 godina za zadovoljenje polnih potreba, seksualnu komunikaciju s djetetom, mamljenje djeteta za upuštanje u seksualne aktivnosti te tjeranje djeteta na gledanje seksualnog čina.

Porota je nakon 10-satnog vijećanja nastavnicu proglasila krivom po dvjema tačkama optužnice, ali po trima, onima najozbiljnijima, podijelila se i nije uspjela donijeti nikakav zaključak te je sudija na kraju objavio da će se postupak ponoviti. Novo suđenje zakazano je za 18. januar sledeće godine, javio je BBC.