Pogledajte dramu

Braća se od požara spasila skokom u naručje komšijama

  • 24.07.2020. 15:25

Dječaci stari 10 i 3 godine prošli su bez povreda jer su ih dočekali i uhvatili stanari zgrade, jedino su se malo nadisali dima. Postoji više videosnimci požara i njihovog skakanja s goruće zgrade.

Veliki požar zahvatio je dio stambene zgrade u francuskom gradu Grenobleu, a dva brata spasila su se skočivši kroz prozor na visini od deset metara, piše ABC News.

Dječaci stari 10 i 3 godine prošli su bez povreda jer su ih dočekali i uhvatili stanari zgrade, jedino su se malo nadisali dima.

Postoji više videosnimci požara i njihovog skakanja s goruće zgrade, a u jednoj od njih vidi se kako stariji brat prvo drži mlađeg i pušta ga komšijama ispred zgrade, a ona da je i stariji skočio s prozora 3. sprata i pao stanarima u naručje.

Dječaci su hospitalizovani zajedno sa 17 drugih stanovnika zgrade, a četvoro ljudi koji su hvatali dječake takođe su odvedeni u bolnicu.

- Nismo znali što da radimo. Pokušali smo razbiti vrata, ali nismo uspjeli - rekao je Athoumani Walid (25), student koji je slomio zglob dok je hvatao dječake.

- Prvo sam čuo vrisak, a onda vidio da je u obližnjem stanu požar - kazao je za AP, dodajući da se nada da će njegovo učestvovanje u spašavanju dječaka promijeniti percepciju nekih komšija  o opasnosti imigranata.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.