Riješena misterija u Brazilu

Biznismen ubio fudbalera jer mu je pokušao silovati ženu

  • 03.11.2018. 16:27

Brazilski biznismen Edson Brites preuzeo je odgovornost za ubistvo fudbalera Danijela Koree prošlog vikenda, tako da je slučaj riješen za samo sedam dana, a razlog leži što ga je uhvatio u silovanju supruge.

Prošle nedjelje u Brazilu iskasapljeno tijelo fudbalera Sao Paola pronađeno je u žbunju, sumnjalo se da se da je bio žrtva nekog žestokog obračuna, a ispostavilo se da je po srijedi ipak bio čin napastvovanja supruge tamošnjeg biznismena.

"Kada sam otvorio vrata vidio sam da leži preko moje žene i pokušava da je siluje. Ono što sam učinio uradio bi svaki muškarac za svoju ženu u Brazilu. To je mogla da bude nečija ćerka, žena, sestra," rekao je ovaj brazilski biznismen, dodavši da je u braku 20 godina i da je reč o supruzi koja ga voli i poštuje.

Sve se dogodilo na rođendanu njegove ćerke Alane, čiji je fudbaler očigledno bio gost, a ona je potvrdila očeve riječi.

"Bila sam na zabavi i otišla sam na spavanje. Čula sam vriske i kada sam otvorila vrata vidjela sam Danijela kako pokušava da siluje moju majku," potvrdila je slavljenica.

Policija je našla i prepisku ubijenog fudbalera u kojoj stoje riječi da želi da "pojede majku slavljenice", a naposljetku i "pojeo sam je".