SAD

Bizarna smrt: Poginula nakon što je samoubica skočio i pao na nju

  • 27.04.2021. 22:43

Žena iz San Diega poginula je u nesreći nakon što je muškarac koji je pokušao samoubistvo pao na nju sa devetog sprata.

Tejlor Kale šetala je sa prijateljicom Desetom avenijom u nedjelju uveče kada je muškarac pao sa konstrukcije jedne zgrade direktno na nju. Muškarac čiji identitet još uvijek nije otkriven viđen je kako visi sa 9. sprata zgrade u želji da skoči sa nje. On je nakon pada prevezen u bolnicu u kojoj je preminuo sat vremena kasnije. Policijski inspektori smatraju da je čovjek starosti između 20 i 30 godina želio da izvrši samoubistvo.

Tejlor je na žalost preminula na licu mjesta od posljedica udarca, saopštili su iz Hitne pomoći.  Njeni prijatelji su rekli da se ona tog dana vraćala sa sastanka sa jednim momkom.

- Samo želim da ljudi znaju da je ona nevjerovatna osoba. Ova tragedija je ne definiše. Kale je bila ponosni vlasnik dva psa za spasavanje, koji se zovu Ru i Stela, i bila je izuzetno bliska sa ocem, s kojim je provela poslednjih godinu dana zbog pandemije korona virusa- rekao je jedan njen prijatelj.

Ona je poginula samo nedelju dana pred svoj 30. rođendan, koji je planirala da proslavi zajedno sa prijateljima putujući zemljom i obilazeći vinarije, piše People.

- Živjela je život punim plućima i uvek je izlazila izvan svoje zone komfora kako bi unapredila svoj život. Ne samo da je stekla neverovatnu snagu tokom proteklih osam godina, već je nadmašila i svog učitelja. Iako je bila na kraju dvadesetih godina, jako sam želio da vidim šta će postići u narednoj deceniji svog života- kaže njen prijatelj.

On je dodao da je ona bila donator organa i da se nada da će Tejlor na taj način uspeti da spase nekoliko života.

Тагови: