Pranab Mukherdži

Bivši predsjednik Indije na respiratoru zbog korone

  • 11.08.2020. 11:14

Bivši predsjednik Indije u periodu od 2012. do 2017. godine, Pranab Mukherdži, (84) stavljen je na respirator nakon što mu je dijagnostikovan kovid-19.

Vremešnom bivšem predsedniku je dijagnostikovan kovid-19 kada je primljen u bolnicu gdje je trebalo da mu se hiruški ukloni začepljenje krvnog suda u mozgu, prenio je BBC.

Lokalni mediji prenose izvore u bolnici koji su predočili da je Mukherdži i dalje u "kritičnom" stanju i da će narednih nekoliko sati biti ključni.

Ovaj indijski političar ima bogatu karijeru u indijskoj državnoj administraciji i to u sferama finansija, odbrane, spoljnih poslova, a bio je i član upravnih odbora u MMF i Svjetskoj banci.

U posljednja 24 sata u Indiji je evidentirano skoro 64.000 novih kovid pacijenata, ukupno oko 2,3 miliona do sada potvrđenih slučajeva, a Indija je 3. na svijetu po broju oboljelih.

Broj smrtnih slučajeva od korona virusa je nešto manji nego u drugim zemljama.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.