Demokratski predsjednički kandidat

Bajden poljubio unuku u usta na predizbornom mitingu, pljušte osude

  • 04.02.2020. 15:21

Demokratski predsjednički kandidat Džo Bajden poljubio je svoju 19-godišnju unuku u usta tokom predizbornog mitinga u Ajovi u nedjelju. Ovaj potez izazvao je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama.

Svi se odigralo nakon što je bivši potpredsjednik SAD ušao u dvoranu Univerziteta Klark u gradu Dubjuku. Za ruku je držao unuku Finegan Bajden, kćerku svog sina Hantera.

– Želio bih da vas predstavim svojoj unuci Finegan Bajden. Djedovima je uvijek dozvoljeno da blamiraju unuke. Njena baka diplomirala je na ovom univerzitetu sredinom šezdesetih i govorila o tome sve vrijeme – rekao je Bajden.

Ruku je držao preko ramena svoje unuke. Potom je prošetao binom i publici je govorio o razlici između kćerke i unuka, a onda se vratio kod Finegan.

– Ali, unuke ne samo da vole svoje djedove nego već im se i sviđaju. I to je sjajna stvar. Hvala ti, bebo – rekao je Bajden, a potom unuku poljubio u usta, piše New York Post, prenosi Avaz.

Тагови:
  • 12:15 Аутошоп магазин (Р)

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 12:40 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 13:10 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.