Salcburgu

Austrija: Žena udavila kćerku (8) pa pokušala da se ubije

  • 10.09.2020. 13:00

Ljekari u Salcburgu bore se za život žene (42) koja je sinoć pokušala sebi da oduzme život nakon što je ubila svoju osmogodišnju ćerku.

Kako prenose austrijski mediji, žena je sinoć pozvala Hitnu pomoć i rekla im da je pokušala sebi da oduzme život. Po dolasku na lice mjesta, ljekari su zatekli ženu bez svjesti i devojčicu koja ne daje znakove života.

Sumnja se da je majka najverovatnije udavila ćerku, a potom je pokušala sebi da oduzme život, ali se u poslednjem trenutku predomislila.

Policija i dalje pokušava da ustanovi šta se tačno sinoć dogodilo u stanu u kom su majka i kćerka živele, kao i kako je djevojčica tačno stradala. Mediji navode da je majka imala tjelesne povrede, ali se ne navodi kako je sebi pokušala da oduzme život. Ona će, ukoliko ljekari uspiju da stabilizuju njeno stanje, biti saslušana i sprovedena u pritvor.

– Ne možemo trenutno da otkrivamo više detalja o ovom slučaju. Tijelo deteta je poslato na obdukciju kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti – saopštili su iz policije.

Podsjetimo, prošle sedmice je čitavu Evropu potresla vijest o ubistvu petoro mališana u Njemačkoj. Mališane starosti od jedne do osam godina ubila je majka, koja je potom sebi pokušala da oduzme život tako što se bacila pod voz, prenosi Telegraf.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)