Užas u Australiji

Albanac zbog kasnog izlaska ubio kćerku

  • 25.07.2019. 14:58

Sabrina Lekaj (20) pronađena je mrtva na prednjem sjedištu "mercedes benza" u Adelejdu u nedjelju pola sata prije ponoći, a kola su bila udaljena samo 250 metara od njihovog doma.

 Lijepa i talentovana albanska djevojka iz Australije pronađena je mrtva pored teško ranjenog oca Petrita u njegovim kolima kolima.

Prije smrti poslala je srceparajuću poruku prijateljici, u kojoj joj je napisala da je voli.

Studentkinja medicine prethodne noći je bila u gradu sa prijateljima, kojima je navodno rekla kako se plaši da će se posvađati sa ocem kada se vrati kući.

Sabrina je poslala i poruku najboljoj prijateljici Kat Valstar, u kojoj je napisala da je "voli i da će joj pisati kada stigne kući".

Nekoliko sati kasnije njeno tijelo izvučeno je iz auta, zajedno sa njenim ocem Petritom Lekajem (49), koji je imao ozbiljne povrede abdomena i prebačen je u bolnicu.

On je optužen za ubistvo i trebalo bi da se pojavi na saslušanju u petak. Prema svjedočenju Sabrininih drugarica, ona je bila jako uplašena kako će njen otac reagovati jer je ostala do kasno u gradu.

Navodi se da je Sabrina od 100 bodova na testiranju u školi osvojila 99,35. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић