Beograd

Žena stradala u požaru, poznanici sutradan PRETURAJUĆI PO ZGARIŠTU našli tijelo

  • 29.05.2019. 13:57

Žena S. T. od oko 50 godina stradala je preksinoć u požaru u zgradi u Zahumskoj ulici na Zvezdari, saznaje Blic. Njeno tijelo je, kako se nezvanično saznaje, pronađeno tek juče.

Kako se saznajemo na licu mjesta, požar je izbio u sobi u prizemlju, gdje je žena koja se bavila sakupljanjem sekundarnih sirovina živjela. 

Gašenje požara je, pričaju komšije, potrajalo do zore. Kako nezvanično saznajemo Blic na licu mjesta, tijelo nesrećne žene je kasnije juče pronašla grupa sakupljača sekundarnih sirovina, preturajući po zgarištu, i pozvali su policiju.

"Probudio me je strašan miris dima negdje oko jedan sat poslije ponoći. Pogledala sam kroz prozor i vidjela da vatrogasci gase požar u prizemlju naše zgrade. Požar je ugašen, a vatrogasci i policija zadržali su se negdje do četiri ujutru. Onda je juče tokom dana došla grupa skupljača sekundarnih sirovina i pronašli su njeno tijelo. Nakon toga je došla policija i od juče poslije podne su tu", priča jedna od komšinica iz zgrade.

Stvari su iznijete ispred malog stana, a na licu mjesta su i forenzičke ekipe. Komšije pričaju i da je žena živjela u tom stančiću od 2003. godine i da je imala troje djece.

"Oduvijek je sakupljala sirovine i poslije ga prodavala na pijaci. Imala je troje djece koje joj je oduzela socijalna služba prije tri, četiri godine. Kćerka joj je završila fakultet, nedavno je dolazila i htjela je da joj pomogne da ne živi ovako, ali S. nije željela pomoć. Ne znam zašto", kaže komšinica.

Vlasnik obližnje radnje, kod koga je S. T. povremeno uzimala namirnice na veresiju, kaže da je vidio nesrećnu ženu veče pred tragediju.

"Došla je kod mene u lokal da joj dam viski “na crtu”. Dao sam joj nešto da jede. Bila je vidno alkoholisana tu noć", priča vlasnik radnje.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.