Zečević kupovao picu sinu kad su odjeknuli pucnji: Isplivao još jedan snimak likvidacije

  • 14.02.2021.20:14

Nikola Zečević zvani Zeka (38), koji je ubijen u petak uveče u glavnoj ulici u Kragujevcu, dok se približavao svom objektu "Vila Jelena", biće sahranjen suta u 14 sati na Varoškom groblju u ovom gradu.

On je smrtno ranjen i pogođen sa sedam metaka naočigled prolaznika. Ubica ga je presreo na putu do obližnje pekare, u koju se zaputio, kako piše Blic, da sinu kupi parče pice.

Kako se vidi na jednom od video zapisa, muškarac koji je nosio masku mu prilazi i odmah ispaljuje kišu hitaca, prvo četiri, a onda posle par sekundi još tri. Kobni je zadat dok je ovaj već ležao na trotoaru. Nakon toga se napadač žurno udaljava dalje, dok prolaznici beže na drugu stranu. Sumnja se da je ubica imao i pomagača, koji ga je verovatno čekao u automobilu u susednoj ulici, tako da su na vreme pobegli sa mesta zločina.

Policija i dalje pregleda snimke sa okolnih video nadzora, kako bi mogla da poveže put bekstva nakon ove hladnokrvne likvidacije.

Portal Ucentar.rs objavio je novi snimak Zečevićeve likvidacije a njega možete pogledati OVDE.

Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je u subotu da je ubijeni Nikola Zečević odranije poznat policiji, i sumnju da je povezan sa trgovinom narkoticima. U Kragujevcu važi za čoveka koji je ulagao u gradnju nekretnina.

Tužilaštvo je dalo nalog za obdukciju Zečevića, mada se zna da je jedan od više hitaca bio smrtonosan, jer ga je metak pogodio u vrat, i zbog teških povreda je preminuo na putu do bolnice.