Beograd

Zbog ove izjave Vučića nastali su nemiri

  • 07.07.2020. 23:15

U Srbiji se od petka 10. jula uvodi policijski čas do ponedeljka, saopštio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Mjere počnju u petak, a Krizni štab će donijeti tačne mjere. Policijski čas uvodi se od petka do ponedjeljka, najvjerovatnije od 18h do ponedjeljka u 5 ujutru,  vjerovatno na teritoriji cijele Srbije, rekao je predsjednik Srbije i dodao da će o konačnim merama odlučiti Krizni štab.

- Danas je od početka pandemije za nas svakako najteži dan. Evo 13 preminulih, i već u ovom trenutku ima više od 120 ljud na respiratorima. Situacija je alarmantna u Beogradu, ozbiljna u još četiri grada, ali Beogra dje u kritičnoj situaciji. U skladu sa tim, prije nego što budem govorio konkretno, reći ću koje ćemo mjere preduzeti. 

- Od sutra je zabranjeno svako javno okupljanje na više od pet ljudi, a od petka policjski čas u Beogradu. Razumije se, ostavićemo prostor za vlasnike kućnih ljubimaca da izlaze, majkama sa djecom i penzionerima. rekao je Vučić.

Ubrzo nakon konferencije koju je održao demonstranti su počeli da se okupljaju i prave nerede. Više pročitajte u povezanim vijestima:

  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.