Skuplja snagu

Zaharova u teretani pred sastanak sa političkim vrhom Srbije FOTO

10:26, 10.08.2018.
Izvor: B92
Thumbnail
Portparolka Ministarstva inostranih poslova Rusije Marija Zaharova doputovala je u Beograd, gdje će se sastati sa političkim vrhom Srbije.

Ona će nakon toga otputovati u Guču kako bi posjetila 58. Dragačevski sabor trubača.

"Jutros sam se našla u Beogradu. Skupljam snagu pred konsultacije o informacionoj problematici u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, susret sa političarima i javnim ličnostima, kao i pred razgovor sa lokalnim medijima“, napisala je ona na Fejsbuku uz fotografiju iz teretane.

Inače, kako je najavljeno iz Vlade Srbije, prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić sastaće se sa Zaharovom u Ministarstvu inostranih poslova Srbije, a njihova zajednička konferencija za novinare planirana je za 11.30. 

Ona će kasnije otputovati i u Guču gde će joj uveče, pred početak koncerta Dejana Petrovića, biti uručena titula počasnog građanina Guče, a očekuje se i njeno obraćanje prisutnim saborašima. 

Kako je ranije rekao predsednik Saborskog odbora Slobodan Jolović, Zaharova prilikom organizacije posjete Guči nije imala nikakve posebne zahtjeve, već, kao i većina visokih zvanica koje su prošle kroz Guču prethodnih godina, želi da joj se ne pridaje velika pažnja i da bude tretirana kao i svi ostali gosti.