Ministar odbrane Srbije

Vulin: Za Srbiju nema većeg spoljnopolitičkog prioriteta od Srpske

  • 04.09.2019. 21:01

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, koji večeras prisustvuje manifestaciji Dani Srpske u Srbiji, rekao je da za Srbiju nema većeg spoljnopolitičkog prioriteta od Republike Srpske i njenih građana.

On je naglasio da je Republika Srpska važan dio srpskog naroda i da Srbi treba da znaju da su zaštićeni bez obzira gdje žive.

Vulin je rekao da odnosi između Srpske i Srbije nikada nisu bili bolji, zato što to nije deklarativno prijateljstvo i zato što Srbija koju vodi predsjednik Aleksandar Vučić pomaže Srpskoj i finansijski i politički i na svaki drugi način.

"Dok Vučić vodi Srbiju Republika Srpska će biti mirna, sigurna, stabilna i onakva kakvu zaslužuju svi građani Srpske", naveo je Vučić.

Svečanom otvaranju manifestacije Dani Srpske u Srbiji prisustvuju srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, ministarka prosvjete i kulture Srpske Natalija Trivić, ministar za privredu i preduzetništvo Vjekoslav Petričević, ministarka za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Srbije Zoran Đorđević.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.