Ministar odbrane

Vulin: Vučić jedini na Balkanu vodi mirovnu politiku

  • 31.01.2020. 10:11

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jedini državnik na Balkanu koji vodi bezuslovnu mirovnu politiku.

– Čini to često na svoju političku štetu, ali je jedini koji to radi i Srbija je garant mira, bez obzira koliko nama nekada bilo teško da sačuvamo mir – rekao je ministar za televiziju Pink.

On je istakao i da je Vojska Srbije zahvalna svojoj državi i vrhovnom komandantu Vučiću na ogromnoj podršci i svakodnevnom radu.

– Vojska uvijek slijedi državu. Kakva je država, takva je i vojska. Ako imate vrhovnog komandanta koji je u stanju da vam pomogne, uvijek želi da vam pomogne i koji uvijek hoće da uputi druge državne organe da budu na usluzi vojsci i odbrani zemlje, vi ćete onda imati uspješnu vojsku. To se sada vidi – naveo je Vulin.

On je rekao da je vojska dobra ukoliko je takvo političko stanje u državi, odnosno ukoliko postoje mir, stabilnost i sigurnost.

– Srbi vole svoju vojsku, hoće da pomognu i hoće da udu dio svoje vojske. Još kad imaju državu koja im to omogućava, onda sigurno imate i odlične rezultate – poručio je Vulin.

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок