Ministar odbrane Srbije

Vulin: Srbija na silu mora da odgovori silom zakona

  • 08.07.2020. 08:22

Država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu, izjavio je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin.

"Zato što nisu kažnjeni oni koji su upadali sa motornim testerama u RTS, oni koji su koristili poslaničku funkciju da bi razbijali vrata na Narodnoj skupštini, zato što nisu kažnjeni oni koji su za vrijeme vanrednog stanja organizovali proteste, zato što niko nikada nije kažnjen za zaustavljanje saobraćaja u Beogradu i iživljavanje na mirnim građanima, zato su huligani i političari koji ih huškaju sinoć divljali u Beograd", rekao je Vulin.

Smatra da država Srbija mora da dokaže da u njoj vladaju zakoni, a ne siledžije i političari koji samo silom mogu da uđu u Skupštinu - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

"Ili će svaki političar koji poziva na nasilje i svaki siledžija koji je sinoć uništavao Beograd biti pronađen i kažnjen, ili u Srbiji nema demokratije. Srbija na silu mora da odgovori silom zakona", poručio je ministar Vulin.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.