Ministar unutrašnjih poslova Srbije

Vulin: Budućnost svih Srba zavisi od toga koliko će Srbija biti snažna

  • 07.01.2021. 14:44

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin čestitao svim Srbima Božić i poželio im godinu u kojoj će Srbija biti snažna i stabilna.

"Budućnost naših porodica i svih Srba, gdje god da žive, zavisi od toga koliko će Srbija biti snažna, stabilna, razvijena, uspješna i mirna", istakao je Vulin.

Prema njegovim riječima, kada je Srbija snažna i moćna, onda su i Srbi snažni, mirni, bezbjedni, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.

"Danas mislimo na sve Srbe, na našu braću na Kosovu i Metohiji, našu braću u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, na sve Srbe gdje god da žive, jer znamo da i oni misle na svoju Srbiju", dodao je Vulin.

On je poželio svima puno mira, radosti, godinu koja će biti vrijedna ponavljanja.

"Želim im godinu u kojoj ćemo ono što su naši preci započeli, mi nastaviti", poručio je Vulin, koji Božić provodi sa policijskim službenicima angažovanim u Kopnenoj zoni bezbjednosti prema Kosmetu.

Pripadnici policije koji su angažovani u Kopnenoj zoni bezbjednosti poklonili su Vulinu gusle kao znak zahvalnosti za brigu koju je pokazao prema njima i novoj neophodnoj opremi koju su nedavno dobili.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић