Ministar unutrašnjih poslova Srbije

Vulin: Belivukovu grupu istražiti do kraja

  • 23.02.2021. 19:17

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da kriminalna grupa koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković mora biti istražena do kraja i da istu snagu i posvećenost očekuje i u slučaju drugih takvih grupa.

Vulin je naveo da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić policiji dao jasan zadatak da se izbori sa mafijom, korupcijom u državnim redovima, ali i da preduzme sve kako bi se građani osjećali bezbjedno.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije je, na sastanku strateške grupe Direkcije policije kojem su prisustvovali načelnici organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) i policijskih uprava u Srbiji, naglasio da u borbi protiv kriminala niko nije zaštićen.

Vulin je rekao i da će svi oni u policiji koji su se ogriješili o zakon biti sankcionisani, saopšteno je iz MUP.

Kao posebno značajnu aktivnost, Vulin je istakao projekat “Policija u zajednici“, koji policiju približava građanima i podiže nivo povjerenja.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.