Predsjednik Srbije

Vučić: Zabrinut sam zbog svega na Kosmetu

13:35, 14.04.2019.
Izvor: Tanjug
Thumbnail
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je veoma zabrinut zbog svega na Kosovu i Metohiji kao i zbog predstojećeg susreta u Berlinu.

"Brinem o svemu i zbog susreta u Berlinu. Ne zbog toga što se plašim bilo kakvih pritisaka, niti mislim da će ih biti, već ne vidim ni kako dalje ni šta dalje sa ljudima koji su tako i toliko neodgovrni kao što su albanski lideri danas. To je ono što kod mene izaziva i veliku bojazan i određeni strah, ali utoliko više će nas naterati na još ozbiljnije i odgvornije ponašanje", rekao je Vucić novinarima poslije obilaska radova na kliničkom centru Srbije.

On je rekao i da je vidio koliko su energije i nade polagali albanski mediji i radovali se onome što se dešavalo juče na beogradskim ulicama i da su se najvise Haradinajevi i Tačijevi mediji radovali onome što potencijalno slijedi za Vučića.

"To mi je ulilo dodatnu snagu i nadu da radim dobre stvari za našu zemlju i za naš narod na KiM", poručio je predsjednik Srbije.

On je dodao da su albanski mediji, za razliku od njemačkih i švajcarskih, pa i hrvatskih, vidjeli stvari na ulicama na drugačiji način.