Generalni sekretarijat predsjednika

Vučić unio badnjak u zgradu Predsjedništva

  • 06.01.2019. 08:45

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je, u prisustvu predstavnika Srba iz regiona, unio badnjak u zgradu Generalnog sekretarijata predsjednika Republike u Beogradu, čime je počelo obilježavanje Badnjeg dana.

Tradicionalnom unošenju badnjaka u zgradu Predsjedništva na Andrićevom vencu prisustvuju predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i premijer Srbije Ana Brnabić. 

Unošenju badnjaka prisustvuju i predsjednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsjednik Demokratske partije Srba u Makedoniji i poslanik u Sobranju Ivan Stoilković, predsjednici Nove srpske demokratije Andrija Mandić i Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević, kao i poslanik "Ujedinjene Crne Gore" u crnogorskom parlamentu Goran Danilović.  

Obraćanje medijima planirano je oko 9.15 časova. 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.