Tema bila i dolazak Putina

Vučić sa vrhom SNS-a o vanrednim izborima

  • 10.01.2019. 20:04

Lider Srpske napredne stranke /SNS/ Aleksandar Vučić razgovarao je sa proširenim sastavom Izvršnog odbora i beogradskog odbora stranke o eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima, saznaje RTS.

Sastanku u zemunskoj hali "Pinki" prisustvovalo je više od 3.000 članova, koji su pozdravili Vučićevo obraćanje u vezi sa izborima. 

Prethodno je održan sastanak u Zemunu na kojem su prisustvovali članovi proširenog Izvršnog odbora.

Potpredsjednik SNS i ministar policije Nebojša Stefanović kaže da se na sjednici proširenog Glavnog odbora stranke večeras razgovaralo o različitim temama koje su značajne za građane Srbije i za to kako da se unapredi ekonomija, ali i kako da se sačuva mir i bezbjednost, te da je bilo riječi i o izborima.

"Važno je da je predsjednik predstavio plan o tome šta planiramo da uradimo, kako da dovedemo još investirora u zemlju, koju ćemo novu fabriku da otvorimo, šta je važno u pogledu stabilnosti i šta je potrebno da mi uradimo. I, naravno, kako SNS nije samozadovoljna stranka, potrebno je još više da radimo i da budemo uporniji u ostvarivanju ciljeva koje smo postavili", rekao je Stefanović za Prvu TV.

Govoreći o predstojećom posjeti ruskog predsjednik Vladimira Putina, koji u Beograd dolazi 17. januara, Stefanović je rekao da je Srbija za taj doček spremna, a da je policija spremna da pruži punu bezbjednost svim građanima koji budu išli ka hramu Svetog Save.

"Potpuno smo spremni da bezbjednosno zaštitimo svakog našeg građanina, kao i našeg gosta", rekao je Stefanović.

Тагови: