Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Vučić: Političkim sredstvima da se borimo za slobodu srpskog naroda

  • 15.09.2020. 21:10

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave, da se srpski narod političkim sredstvima mora boriti za slobodu.

- Danas slavimo jedinstvo i slobodu. Danas slavimo proboj Solunskog fronta. A među tim borcima bilo je više od 10 odsto dobrovoljaca iz Hercegovine, Krajine, Like, Dalmacije. Zato je veoma važno kada se suočavamo sa velikim izazovima, bez obzira na naše ekonomske uspjehe, moramo da budemo jedinstveni. Da budemo pametni i da se političkim sredstvima borimo za slobodu srpskog naroda - istakao je Vučić koji se video linkom obratio na Akademiji "Pohvala srpskom narodu" u Banjaluci.

Vučić je čestitao praznik narodu Srpske, Srbije i svim Srbima na svijetu.

- Možemo da osiguramo budućnost naše djece. Čestitam narodu Srpske, Srbije, i svim Srbima svijeta ovaj praznik, uz našu lijepu zastavu - istakao je on.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.