Predsjednik Srbije

Vučić: Očigledno je da za nas Srbe pravde neće biti

  • 30.11.2018. 14:41

To što neko nije osuđen iz političkih razloga, ne znači da nije počinio zločine, rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić povodom oslobađajuće presude Naseru Oriću.

Vučić je primijetio da je očigledno da za nas, Srbe, neće biti pravde.

"Očigledno da naša suza nema roditelja i da će čak i ubijeni, preklani, Slobodan Ilić ispasti kao da je ubijen od ko zna koga ili da je izvršio samoubistvo", rekao je Vučić novinarima u Nikoziji.

Uprkos živim svjedocima koji, podsjetio je Vučić, potvrđuju da je Orić počinio zločin, neki se prave da to ne čuju i ne vide.

"Imamo protiv što se slavi nepravda i oni koji su činili zločine. To što neko nije osuđen iz političkih razloga ne znači da nije počinio zločin. A za mene je čudo da neko nije osuđen, a postoje živi ljudu koji mogu da posvjedoče", rekao je Vučić.

"Zato treba da se još više borimo za napredak naroda, za bolji ekonomski rast i nezaborav naših žrtava. Kad ih drugi ne vide, da mi to radimo, da sve te žrtve ne budu zaboravljene, kao i neki koji pripadaju drugom rodu, a naši sunarodnici su ih pogubili", rekao je Vučić.

Dodao je i da se znao unapred ishod, jer je riječ o političkoj, a ne pravnoj odluci.

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)