Nastavlja se istraga

Vučić: Mislimo da imamo ime ubice Olivera Ivanovića

14:15, 03.07.2019.
Izvor: Sputnjik
Thumbnail
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija postavlja međunarodnoj zajednici niz pitanja o ubistvu Olivera Ivanovića koje neko zataškava.

"Srbija će nastaviti istragu i očekujemo da sve rasvijetlimo. Nikad od toga nećemo odustati. Postavljamo konkretna pitanja o svim nelogičnostima u vezi sa istragom koja je na KiM vođena. Mi znamo mnogo više i mislimo i da znamo konkretna imena izvršilaca ubistva, ali istraga će sve pokazati", rekao je Vučić.

"Mi imamo imena, a Albanci ga nemaju i pojma nemaju. Oni sprovode svoju politčku istragu sa jedinom željom da okrive Srbe za nešto, a ne znaju ni sami šta će", rekao je predsjednik Srbije.

On kaže da Milan Radojičić nije cvjećka, „ali da Radojičić sa sigurnošću, sa svim što je dobijeno od MUP-a i BIA, ni na koji način nije učestvovao u likvidaciji Olivera Ivanovića“.

"To je potvrđeno kroz različite metode ispitivanja, provjeravanja i praćenja pomenutog gospodina", dodao je Vučić.

Poručio je da će Srbija pokušati da dođe do materijalnih dokaza i da izađe u javnost sa tim, kao i da se istraga u Srbiji nikada neće prekidati, sve dok se ne dođe do ubica Olivera Ivanovića.