Zaražen koronom

Vučić: Kad sam vodio sina u bolnicu, poželio sam da me nema

  • 29.04.2020. 22:23

- Shvatio sam za ovo vrijeme dok smo se borili sa koronom koliko je važno i da nema ničeg važnijeg nego da vam djeca budu zdrava, rekao je Aleksandar Vučić, gostujući na RTS

One noći kada sam sina vodio u bolnicum, rukavice, maske, a on je imao temperaturu i povišen pritisak, pa sa bio baš uplašen. Poželio sam da mene nema, da ja odem tamo, samo da s njim bude sve u redu. Vjerujte mi nisam znao šta ću sa sobom da budem iskren.

Onda shvatite kolika je vrijednost zdravlja. Ja sam prošao kroz lično iskustvo, izgubio sam mog druga Vladu Bjelogrlića. On je mlađi 5 godina od mene, strašan momak, fizički jak i pametan.

Onda shvatite koliko je važno zdravlje i više to ne pocjenjujete. Hoću da kažem našim starijim sugrađanima da ću sada još više da vodim računa o svim zdravstvenim objektima, da obnovimo sve što možemo i podignemo još više plate zdravstvenim radnicima. Eto to je neka pouka iz svega za mene.

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)