Predsjednik Srbije

Vučić: Ako Luka Jović i Ninković izađu vani, biće uhapšeni iste sekunde

  • 19.03.2020. 22:37

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na konferenciji za medije povodom širenja korona virusa, usput je potkačio fudbalera Reala Luku Jovića.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je u srijedu rekla da pojedini fudbaleri koji zarađuju milione ne poštuju samoizolaciju, na kraju je otkriveno da se radi o Luki Joviću, a indirektno se na to osvrnuo i Vučić.

- Ovi mladići su koji milioneri a misle da mogu sve, ne možete sve, hvala, ali nama su život najstarijih ali i svih drugih preči od miliona i svega drugog. I biće svi strogo kažnjeni, ko ne poštuje zakon - rekao je Vučić.

Tim povodom, oglasio se i Luka Jović, koji je na društvenim mrežama pokušao da opravda svoj boravak u Srbiji po dolasku u Španiji.

Na konferenciji je postavljeno i jedno pitanje koje se ticalo Jovića, ali i Nikole Ninkovića, još jednog fudbalera koji nije sve vreme proveo kod kuće.

- Najlakše je kažnjavati, siguran sam da ta dvojica dječaka koji se pominju se kaju, podnijete su prijave, a nadam se da ćemo moći to da izbjegnemo, obojica su u izolaciji i budu li pokušali da izađu, biće uhapšeni. U suštini su dobri momci, razumem ih i ne treba da se iživljavamo na njima, imamo mnoge koji bi trebalo da budu odgovorniji, a nisu otišli u izolaciju - dodao je Vučić.

- Zakon važi i za milionere i za obične ljude, neće biti izuzeti od toga. Oni nisu izuzeti zato što su poznati ili zato što imaju novac, a kazne su za sve iste.

Тагови:
  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.