Nova nesreća

Vozač automobila koji je udario u voz bio pijan VIDEO

  • 24.12.2018. 13:42

U automobilu je bila jedna osoba, stara 21 godinu, a kako je Tanjugu rečeno, nema vidljivih povreda i ta osoba je na ispitivanju u zdravstvenoj ustanovi

Putnički voz koji je saobraćao iz Kraljeva u Jagodinu udario je jutros u 5.50 časova u automobil na pružnom prelazu kod Vrnjačke Banje, rečeno je Tanjugu u Infrastrukturi željeznice Srbije.

U automobilu je bila jedna osoba, stara 21 godinu, a kako je Tanjugu rečeno, nema vidljivih povreda i ta osoba je na ispitivanju u zdravstvenoj ustanovi.

Putni prelaz nema rampu, ali je obezbijeđen znacima vertikalne drumske signalizacije.

Vozač automobila, u koji je jutros udario voz na pružnom prelazu kod Vrnjačke banje, bio je u alkoholisanom stanju, izjavila je ministarka građevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Mihajlović je, odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu, rekla da je nakon saobraćajne nezgode utvrđeno da je vozač bio u alkoholisanom stanju.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.