Presjednik Češke u Beogradu

"Volim Srbiju i Srbe, ali ne i Kosovo"

  • 10.09.2019. 20:44

Predsjednik Češke Republike Miloš Zeman rekao je po dolasku u Beograd da veoma voli Srbiju i srpski narod, ali "ne i Kosovo".

Zeman je doputovao je u posjetu Beogradu a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je njegov domaćin, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

"Odnosi između Srbije i Češke su danas na najvišem nivou", napisao je Vučić na Instagram nalogu "budućnostsrbijav" uz fotografije sa dočeka na aerodromu.

 

 

Predsjednici Vučić i Zeman danas su položili vijence na Spomenik braniocima Beograda 1914-1918 na Novom groblju.

Planom posjete predviđeno je da u srijedu dvojica predsjednika održe tet-a-tet sastanak, a nakon toga uslijediće plenarni sastanak delegacija Srbije i Češke.

Za sutra je najavljeno i potpisivanje bilateralnih sporazuma, poslije čega će uslijediti izjave za medije predsjednika Srbije i Češke.

Kako je najavljeno, u srijedu će biti otvoren Srpsko-češki poslovni forum na kome će pored dvojice predsjednika učestvovati predsjednici privrednih komora Marko Čadež i Vladimir Dlouhi.

Тагови:
  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.