Dea Đurđević

Voditeljka Pinka mora na još operacija

13:00, 08.02.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku" Dea Đurđević juče je rano ujutru doživjela saobraćajku na Dedinju, a tom prilikom imala je teško oštećenje ruke koju je otkinuo autobus kada je udario u nju. Uslijedila je višečasovna operacija, a Dea je sve veoma hrabro podnijela. Ruku joj je prišio tim ljekara na VMA.

“Rane treba uredno da zarastu i treba da krene rehabilitacioni period. Pratićemo sve, za sada sve ide dobro. Ne volim baš da dajem prognoze, niti unapred da pričam, ali mislim da to ide u dobrom pravcu, najvažnije za sada je da se ona oseća dobro i da je raspoložena. Živci su joj bili iščupani, nju čeka još operacija u smislu funkcionalnosti. Očekujem da će normalno funkcionisati, a i kad kola slupate, opet ostaje neki trag. Da ruka bude upotrebljiva i da će moći da vodi normalan život, verujem da će tako biti. Moraće da se pridržava saveta koje joj dajemo, a siguran sam da hoće”, rekao je u "Jutarnjem programu Prve" profesor i doktor Marko Bumbaširević.

Rođena je u Beogradu, 19. jula 1992. godine. Završila je Prvu ekonomsku školu, a potom i Fakultet političkih nauka, smjer žurnalistika.