Beograd

Vlasnik lokala osuđen zbog korona žurke, kažnjeno još 100 ljudi

  • 29.03.2021. 15:39

Vlasnik restorana ''Kenedi'' na Čukarici B. M. (33), koji je u subotu bio uhapšen zbog organizovanja korona žurke u tom lokalu, priznao je danas krivicu i sa Drugim osnovnnim javnim tužilaštvom u Beogradu zaključuo sporazum na osnovu kojeg treba da bude osuđen na kaznu od tri mjeseca kućnog zatvora.

On je pušten iz pritvora nakon zaključenja sporazuma o priznanju krivičnog djela nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, a o potvrđivanju sporazuma će u narednom periodu odlučiti Drugi osnovni sud, rečeno je Tanjugu u tužilaštvu.

Pored kućnog zatvora njemu će biti izrečena i mjera zabrane vršenja djelatnosti u trajanju od godinu dana, dok pravno lice “Kenedi” treba da plati i 200.000 dinara kazne, piše Blic.

U tužilaštvu kažu da ovo nije prvi put da su nadležni organi zatekli ovaj lokal i njegovog vlasnika u kršenju epidemioloških mjera.

Posljednji put u subotu uveče komunalna policija i policija sa Čukarice otkrile su nedozvoljenu žurku u lokalu koji je bio zaključan, a u kojem su zatečene 84 osobe koje nisu poštovale epidemiološke mjere.

Komunalci su kaznili sve goste prekršajnim nalozima zbog nenošenja zaštitne maske.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина