Leskovac

Uznemirujući snimak šokirao region: Žena krvnički tuče djecu

  • Извор: Блиц
  • 24.11.2021. 16:26

Za zastrašujuće nasilje koje se odigralo u Leskovcu tokom proteklih mjeseci saznalo se samo zahvaljujući bezbjednosnim kamerama postavljenim unutar soba.

Iako snimci jasno prikazuju žensku osobu, navodno majku, kako se krvnički iživljava nad dvoje male djece, u momentu ih bacajući kao krpene lutke po sobi, pred sudom je zahtjev da video bude izuzet iz postupka koji je protiv nje pokrenuo otac djece A. S. (32).

Prema trenutno dostupnim informacijama, žrtve brutalnog iživljavanja su dječak i djevojčica starosti samo četiri, odnosno šest godina.

Zbog IZUZETNO UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA, mi snimak koji se pojavio i na Youtubeu, nećemo prenijeti na našem portalu.

Na jednom od njih se vidi žena koja sjedi na ivici kreveta, puši cigarete i gleda nešto na mobilnom telefonu. Dječak joj prilazi, ona u jednom trenutku naizgled pokušava da mu zakopča rajsferšlus, da bi već u narednom počela da viče:

"Ovo nije normalno". Dok dijete vidno uplašeno stoji, ona nastavlja da urla na njega, ali i da ga mučki udara. Uz plač četvorogodišnjaka prolama se i njena vriska: "Ovo nije normalno".

Udarci nisu prestali sve dok dječak nije uspio da izađe iz sobe. Nije poznato da li se teror tu završio jer uskoro i ona napušta prostoriju, gdje se snimak i završava.

Na drugom snimku, na krevetu su ženska osoba, djevojčica i dječak. Ženska osoba, za koju se, ponavljamo, navodi da je majka zlostavljanih mališana, čini se da nešto traži djeci. Oboje to pokušavaju da nađu oko nje, gledajući da ne traže tik uz nju. Već u narednom trenutku ona se okreće ka djevojčici uz: "Hoćeš li da te zgazim više?"

"Ne", čuje se tih dječiji glas.

"Kravetino jedna", odgovara na to navodna majka djevojčice.

Djeca nastavljaju da pažljivo traže nešto po krevetu, a potom pokušavaju da napuste sobu. Dok se četvorogodišnjak trudi da neprimjetno siđe sa kreveta, ponovo se čuje glas žene. Iako prilično nerazuman, čini se kao da pita da li neko dijete ide bez čarapa, a odmah zatim, dok dječačić vidno prestrašeno stoji uz krevet, počinje da urla da dijete dođe. Mališan se na tren spušta ispod kreveta, a čuje se i dječije: "Neću".

Kreće urlanje: "Dolazi ovamo!" i u sobu ulazi djevojčica. Navodna majka je hvata za ruku i silovito baca na krevet pored nje. Drugom rukom kreće da batina šestogodišnje dijete, a potom slijedi niz udaraca objema rukama u glavu.

Dok djevojčica leži na krevetu i plače od bola, plač stiže i od njenog brata. To je naizgled dodatno razjarilo ženu koja i njemu kaže: "Dolazi ovamo", a potom udara šamar četvorogodišnjaku. Uz prijeteće: "Dolazi ovamo, dolazi ovamo više" mami dijete da bi ga uhvatila i počuvala za uvo, a potom isto radi i djevojčici.

Dok snimak paraju krici nemoćne djece, ona nešto urla na njih dodjeljujući im novu turu udaraca. Djeca se sklanjaju na krevet da bi od navodne majke dobili povik: "Govedo, smrdljivo!"

Mališani sjedaju jedno pored drugog, ali žena urla na njih. Četvorogodišnjak ponovo dobija šamar, a navodna majka ga tjera povicima iz sobe uz novi udarac u predjelu glave zbog kog dječak udara u vrata prije nego što uspijeva da pobjegne. Žena potom tjera i djevojčicu. Djeca odlaze, plač se nastavlja. Žena izlazi za njima vičući, čuju se dva snažna udarca vratima, a ona se vraća u sobu u kojoj je kamera uz salvu uvreda upućenoj deci: "G***a jedna smrdljiva, u usta vas j***m mrtva i sve redom". Do kraja snimka to je ponovila nekoliko puta.

Otac djece, A. S. iz Leskovca, kako je predočio pojedinim medijima, navodno nije znao za nasilje dok nije vidio snimke na kojima, kako kaže, njegova supruga (29), inače zdravstveni radnik, krvnički tuče djecu. U postupku koji je pokrenut, ona se brani tvrdnjom da su snimci namješteni, a njeni advokati traže izuzeće iz dokaznog materijala.

Prema informacijama lokalnih medija, A. S. je podnio tužbu za razvod braka, a slučaj nasilja prijavio policiji. Istovremeno, navodno će se pred sudom i on naći kao osumnjičeni zbog pojedinih navoda njegove supruge za nasilje u porodici.

Djeca su danas sa njim, po nalogu Centra za socijalni rad, prenosi "Blic".