Pokušaj ubistva

Užas: Nakon verbalne rasprave, kćerka nožem izbola majku

  • 06.09.2018. 16:44

T. B. (37) iz Bačke Topole uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično djelo pokušaj ubistva, saopštila je subotička policija.

Bačkotopolčanka je 4. septembra, nakon verbalne rasprave, nožem nanijela više povreda svojoj majci po tijelu. Ubodi nožem nisu na sreću bili smrtonosni, ali ih je žena zadobila po stomaku, grudima i vratu.

U Višem javnom tužilaštvu potvrđuju za “Blic” događaj i hapšenje.

– Jedno lice policija je danas privela u Više javno tužilaštvo u Subotici zbog pokušaja ubistva. Nakon saslušanja sudija za prethodni postupak Višeg suda u Subotici je odredio pritvor i istraga je u toku – kaže Miroslav Krkelić, viši javni tužilac u Subotici.

I u subotičkom Višem sudu za “Blic” kažu da se Bačkotopočlanka sumnjiči za pokušaj ubistva.

– Određen joj je pritvor do 30 dana zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela pošto je ranije već bila osuđivana za drugo krivično djelo i tek treba da počne da izdržava kaznu za to drugo krivično djelo – kaže Rajko Maravić, portparol Višeg suda u Subotici.

Kako “Blic” saznaje T. B. se nalazila u bjekstvu pošto je već osuđena na tri godine zatvora zbog droge i za njom je je izdata bila i potjernica. Nije poznato da li se ona krila u kući svoje majke ili je došla kod nje, a prema nezvaničnim informacijama ona tvrdi da se vratila u Srbiju iz Mađarske.

Osumnjičena za pokušaj ubistva majke negira krivično djelo, a vještačenjem će biti utvrđeno njeno psiho-fizičko stanje pošto je u rastrojstvu i gotovo je nemoguće razgovarati sa njom, prenosi Blic.

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм