Pokušali reanimaciju, ali nije uspjela

Užas ispred bolnice: Otac se izbo se nožem nakon što mu je preminuo devetomjesečni sin

15:03, 10.09.2018.
Izvor: novosti.rs
Thumbnail
Filip Lakatuš (19) iz Srpske Crnje izbo se nožem više od 15 puta ispred Prijemnog odjeljenja Opšte bolnice u Kikindi kada je saznao da mu je preminuo devetomjesečni sin.

On je u ovu ustanovu došao u petak uveče sa medicinskom ekipom Doma zdravlja iz Srpske Crnje koja je u ovu bolnicu dovela njegovu bolesnu bebu, koja je, po svemu sudeći, preminula na putu do bolnice, javljaju “Novosti”.

Filip se trenutno nalazi na liječenju na Klinici za grudnu hirurgiju Instituta za plućne bolesti Vojvodine u Sremskoj Kamenici.

Kako se saznaje od ljekara kikindske bolnice, u ovu ustanovu dovezena je beba koja je prestala da diše, pokušana je reanimacija, ali nije uspjela, a onda se otac djeteta izbo nožem na vratima bolnice.

Ljekari su odmah ukazali pomoć povrijeđenom čovjeku i uputili ga na delje liječenje u Sremsku Kamenicu.

– Tijelo djeteta poslato je na obdukciju na Institut za sudsku medicine u Novi Sad da bi se utvrdio uzrok smrti. Otac djeteta se sam povrijedio nožem kada je saznao da je dijete preminulo i hitno je transportovan na liječenje u Sremsku Kamenicu. Ispitujemo dalje okolnosti ovog događaja – kažu u PU Kikinda.