Beograd

Uhapšene tri osobe zbog prevare

  • 07.05.2021. 18:51

BEOGRAD - Policija u Beogradu uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su na prevaru uzele više hiljada evra od dvije osobe iz Prijepolja, predstavljajući se preko vibera kao njihov prijatelj koji je u zatvoru u inostranstvu.

Sumnja se da je ženska osoba čiji su inicijali N.R, zajedno sa saučesnikom za kojim se traga, dovela u zabludu dvije osobe iz Prijepolja, predstavljajući se kao njihov prijatelj koji je na izdržavanju kazne zatvora u inostranstvu, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Osumnjičena je preko aplikacije viber ubijedila oštećene da je njihovom prijatelju potrebno 20.000 evra da bi platio ljekarske preglede, a potom bio premješten na izdržavanje kazne zatvora u Srbiji.

N.R. je osumnjičena da je najprije tražila 10.000 evra, a kad je novac preuzet, još 13.000 evra.

Osim nje, uhapšene su i osobe čiji su inicijali M.B. i A.S, i to prilikom primopredaje novca na Trgu republike, u Beogradu, po koji ih je poslala N.R.

Efikasnim radom policija je ubrzo uhapsila i osumnjičenu.

NJima je određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. 

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.