Uhapšen osumnjičeni za ubistvo: Mladića (22) izbodenog isred zgrade pronašao otac

17:40, 14.01.2021.
Pripadnici MUP u Beogradu, brzim i efikasnim radom uhapsili su D. I. (20) osumnjičenog da je rano jutros u Novom Beogradu izvršio krivično djelo teško ubistvo.

Sumnja se da je on, ispred zgrade, oštrim predmetom nanio povrede dvadesetdvogodišnjem muškarcu koji je od zadobijenih povreda preminuo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ivan T. (22) preminuo je noćas u Urgentnom centru, od zadobijenih povreda. Njegovo tijelo pronađeno je u Ulici dr Ivana Ribara, a mladić je tada još davao znake života. Ivana je okrvavljenog pronašao otac, piše Blic.

"Došao je sa žurke i neko ga je pozvao da izađe napolje. Pošto ga nije bilo duže vrijeme, izašao sam da ga potražim i zatekao sam ga tu na ulici. Sa njim je bio još jedan drugar koji ga je bodrio da izdrži… Nisam ni gledao, samo sam htio da ga što brže stavimo u auto i da krenemo ka Urgentnom. Vjerujte da ni sam ne znam šta se dogodilo, očekujemo da to policija riješi". rekao je otac ubijenog za Blic.