Kraj potrage

Uhapšen napadač: Pucao mladiću u glavu, a djevojku oteo

  • 02.01.2019. 15:24

Policija u Beogradu uhapsila je mladića čiji su inicijali A.R. /23/ zbog sumnje da je ispred kafića na Adi Huji hicem iz pištolja teško ranio dvadesetsedmogodišnjeg muškarca, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Osumnjičeni se tereti da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju juče oko 7.00 časova, kada je ispred jednog restorana na Adi Huji hicem iz pištolja teško ranio muškarca. 

Tom prilikom, kako se sumnja, lakše je povrijeđena i djevojka /21/ koja je bila u društvu ranjenog mladića, naveo je MUP u saopštenju. 

A.R. se sumnjiči i da je natjerao ranjenu djevojku da uđe sa njim u automobil i potom su se udaljili u nepoznatom pravcu. 

"Juče popodne on je, kako se sumnja, ranjenu djevojku izbacio iz vozila na Čukaričkoj padini, a ona je potom prevezena u Urgentni centar, gdje su joj konstatovane lakše povrede", navedeno je u saopštenju. 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u tužilaštvu. 

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм