Nova akcija policije

Uhapšen brat Dejana Stojanovića Keke

  • 12.01.2019. 15:56

Policija je i danas nastavila sa žestokim udarom na kriminalce u Srbiji. Pretresi kuća i privođenja visokorangiranih pripadnika podzemlja i u ovom trenutku su u toku, a kako „Novosti“ ekskluzivno saznaju, među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke , kao i Vladan Miketić, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe.

Takođe, Novosti saznaju, među onima kojima su stavljene lisice na ruke je i Predrag Krajinović zvani Hajder, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem.

Da podsjetimo u velikoj akciji policije usmjerenoj na razbijanje kriminalnih klanova u Srbiji juče je uhapšeno više od 150 osoba.

Ministar policije Nebojša Stefanović juče je istakao da će policija ovakve akcije sprovoditi redovno i da država neće stati u progonu svih koji se bave izvršenjem najvećih krivičnih djela. Kako je poseban udar će biti na sve one koji se bave krivičnim djelima nasilja, ubistvima, pokušajima ubistava, trgovinom narkotika i drugim najtežim djelim.

„Insistiraćemo na stalnoj akciji i nećemo dozvoliti da ovi ljudi budu mirni i da se osjećaju lagodno", kazao je Stefanović.

Тагови: