Transrodni partner ga proganjao

Ubijeni student iz BiH pokušavao da ostavi partnera

  • 11.07.2018. 07:29

Studenta Marka Radovića (24) nasmrt je izbo ljubavnik Goran A. (34), inače transrodna osoba poznatija kao Jovana Transica, jer je mladić pokušavao da raskine vezu.Prema pisanju medija, Jovana je nedeljama proganjala studenta, slala mu je brojne poruke i uporno ga zvala.

Radović je pokušao da raskine vezu sa njom i rekao joj da želi da "ima pravu djevojku".

Jovana ovo, međutim, nikako nije htjela da prihvati. I kobne noći, kao i mnogo puta prije toga, došla je kod Radovića koji je iznajmljivao stan u Ševinoj ulici u Zemunu.

Šta se tačno u stanu te noći dogodilo za sada nije poznato. Komšije za medije nisu željele mnogo da komentarišu ovaj slučaj, ali prema informacijama, kobne noći, neki od stanara koji imaju zajedničko dvorište, rekli su da su čuli svađu u stanu mladog studenta.

Radović je izgleda izboden nožem uzetim iz njegovog stana. Da se u stanu odigravala užasna scena svjedoče jezivi tragovi krvi po cijelom stanu, vratima, stepenicama i dvorištu.

Prema riječima prvih komšija, u stan nije dovodio sumnjivo društvo, u njemu je živeo kao podstanar, a o Radoviću imaju samo riječi hvale.

Tragovi krvi pokazuju i da je mladić nakon što je izboden pokušao da pobjegne od pomahnitalog ljubavnika.

Uspio je da izađe iz dvorišta i pređe na drugu stranu ulice, ali je na tom mjestu pao i izdahnuo, o čemu takođe svjedoči velika količina krvi.

Napadač je odmah nakon incidenta pobjegao, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila.

Radović se u Ševinu ulicu u Zemunu doselio prije četiri godine kada je počeo studije u Beogradu. Živio je sam i mirno kao podstanar.

Komšije su policiji ispričale da je Radoviću u posjetu mjesecima dolazila samo djevojka. Međutim, ono što oni nisu znali do sad, jeste da je ta djevojka bila upravo Jovana, transrodna osoba rođena kao Goran A.