Ubica ispalio sedam hitaca u Zečevića pred svjedocima - Razlog ubistva nekretnine?

  • 15.04.2021. 07:21

Sedam hitaca plaćenog ubice 12. februara ove godine presudila su Nikoli Zečeviću - Zeki (38) iz Kragujevca. Naočigled prolaznika atentator mu je prišao sa leđa i u pucao u njega, a kasnija obdukcija će utvrditi da je metak u vrat kojim je žrtva „ovjerena“- bio koban! Zečević je umro na putu ka Kliničko bolničkom centru „Kragujevac“ u kolima Hitne pomoći.

Direktor MUP-a Srbije Vladimir Rebić izjavio je da policija ima saznanja da je Zečević bio upleten u preprodaju narkotika, ali da se ne može tvrditi da je to uzrok likvidacije.

I mediji, kao i čaršija se bave se sve ovo vrijeme razlozima likvidacije. Špekulisalo se da je riječ o krvnoj osveti, jer je Zečević prije 12 godina ranio sina vlasnika mijenjačnice, zbog čega je bio u zatvoru. Drugi su pak uvjereni da je Zeka platio glavom jer se upetljao u poslove sa drogom, o čemu je poslije ovog zločina govorio pomenuti direktor policije.

U Kragujevcu se, takođe, priča i da je Zečevića neko već duže vrijeme ucjenjivao oko poslova sa nekretninama. Navodno, Zeka je bio vlasnik nekretnina na popularnim lokacijama, koje nije želio da proda, pa su oni koji su istih željeli da se dokopaju odlučili da ga likvidiraju. Pominje se i zelenašenje, trgovina oružejm, poslovi sa Albancima, dugu prema jednog od ozloglašenih klanova iz Crne Gore.

Тагови: