Tragedija na Ibarskoj magistrali

U sudaru jedno lice poginulo, 11 povrijeđenih

  • 25.11.2018. 08:09

U sudaru putničkog automobila i mini-busa koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u subotu uveče oko 22 sata u mestu Cerje na Ibarskoj magistrali, na dionici puta Kraljevo-Raška jedna osoba je poginula, dok je 11 osoba zadobilo teške i lakše povrede.

Kako nezvanično saznajemo, udes se dogodio kada su se iz nepoznatih razloga, sudarili  "fijat stilo" novopazarske registracije, koji se kretao iz pravca Kraljeva, i mini-bus autoprevoznika "Janjušević" pribojske registracije, koji je dolazio iz suprotnog smera prevozeći igrače rukometnog kluba "Karađorđe" iz Topole.

Od zadobijenih povreda vozač fijata na mestu je preminuo, dok je njegov suvozač sa teškim povredama hitno prebačen u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu. Sa teškim i lakšim povredama u kraljevačku bolnicu prevezeno je i desetoro putnika iz mini-busa. Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj dionici Ibarske magistrale bio u višesatnom prekidu, pa su se iz oba pravca formirale kilometarske kolone vozila.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб