Kosmet

U akciji ROSU uhapšene dvije osobe zbog ubistva Ivanovića

  • 16.10.2019. 08:31

Kosovska policija saopštila da je uhapšen policajac u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića kao i još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje.

U saopštenju kosovske policije se potvrđuje da je u ranim jutarnjim časovima na sjeveru Mitrovice policija sprovela akciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića, prenosi RTS.

"Ova policijska akcija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odjeljenje, a koji je rezultirao hapšenjem osumnjičenog policajca (RB) uključenog u nalog za pretragu", navedeno je u saopštenju.

Navodi se da se traga za drugim osumnjičenim policajcem. 

"Tokom policijske akcije uhapšen je još jedan osumnjičeni kome je pronađeno oružje. U operaciji su pronađena i zaplenjena još dva oružja i municije", ističe se u saopštenju.

Jutros oko 5.50 došlo jedo upada više od 25 oklopnih vozila i džipova ROSU i oko 100 pripadnika ove specijalne jedinice na sjever KiM.

Pogledajte kako je ROSU upao na sjever Kosova

Jedinice ROSU upale na sjever Kosmeta

Prva reakcija Beograda na upad ROSU na sever KiM

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина