Nestao 5. februara

Tragičan kraj potrage za nestalim Nišlijom: Leš našao komšija, porodica ga identifikovala po odjeći

  • 27.04.2021. 19:01

Mještanin niškog naselja Pasi Poljana pronašao je danas na svojoj njivi u Gornjem Međurovu leš muškarca za koga se pretpostavlja da je šezdesetdevetogodišnji Srba V. koji je nestao 5. februara.

Kako saznajemo, čovjek je došao da bi poorao njivu radi sadnje kukuruza kada je ugledao tijelo. Posumnjao je da se radi o Srbi pa je pozvao njegovog rođaka koji je potvrdio njegove sumnje, pa je alarmirana policija, a obaviještena je i rodbina nestalog čovjeka.

Srbin zet Vladimir potvrđuje da je rodbina identifikovala leš, uglavnom po odjeći.

Moja supruga i tašta su odmah otišle na mjesto gdje je nađeno tijelo. Čuo sam se sa ženom, kazala mi je da su ga prepoznale, te da policija radi uviđaj.

Samo mi nije jasno, otkud on tu, pa mi smo tim područjem prošli dvadesetak puta od dana njegovog nestanka, ničeg tu nije bilo. Čuo sam da će se raditi obdukcija da bi se utvrdio uzrok smrti – kaže Vladimir.

Niška policija je ptovrdila da im je oko 15 sati prijavljeno da je pronađeno tijelo nepoznatog čoveka u Gornjem Međurovu, da je obavješteno Više javno tužilaštvo te da će leš biti upućen u Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije.

Srbina rodbina je nakon njegovog nestanka kazala da je 5. februara ujutro otišao do bašte prema Bubanj selu, da vadi kupus.

- U povratku je svratio u prodavnicu, prema svjedočenju prodavca bilo je oko 10 sati ujutro kada je kupio hljeb. Donio ga je kući kao i lijekove za suprugu, a zatim izašao.

Njegov školski drug nam je kazao da ga je oko 13 sati uočio kako ide prema gradu. Sreli su se kod kafane "Stara planina", ali suprotno običaju, nisu porazgovarali, rekao nam je da je Srba u prolazu samo nešto promrmljao.

Navodno je oko četiri sata viđen kod seoskog groblja, ali to nije pouzdana informacija. Poslije toga, od njega nema ni traga ni glasa – pričao je tada Vladimir.

(Telegraf)

Тагови:
  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)