Nesreća u Novom Sadu

Tinejdžer se igrao pištoljem i ranio se u glavu

  • 23.09.2018. 10:57

Sedamnaestogodišnji Novosađanin ranjen je u glavu u noći između petka i subote u ulici Kaće Dejanović u Novom naselju a kako se saznaje, ljekari se bore za njegov život.

Iz izvora u policiji se saznaje da su prelimirani rezultati istrage pokazali da je mladić slučajno iz pištolja ispalio jedan hitac i pogodio sebe u glavu.

"Incident se dogodio oko jedan sat nakon ponoći dok se povrijeđeni mladić igrao pištoljem u prisustvu nekoliko drugara. Prema riječima svjedoka, pištolj je slučajno opalio vjerovatno zbog nestručnog rukovanja i ranio nesrećnog mladića, tako da smo zaključili da nije riječ o pokušaju ubistva niti samoubistva," rekao je za Blic izvor blizak istrazi.

Mladić je bijez svesti kolima Hitne pomoći prevezen u Dječiju bolnicu i nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege sa prostrelnom ranom glave u predjelu između obraza i slijepoočnice.

"Mladić je u izuzetno teškom stanju sa ranama opasnim po život. Pod konstantnim je nadzorom ljekara i davati bilo kakve prognoze o njegovom oporavku je vrlo nezahvalno, zato što je zadobio izuzetno teške tjelesne povrede," kratko je rečeno u Dječijoj bolnici.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок