Istraga u Staroj Pazovi

Tijelo starca pronađeno u kući

  • 10.12.2018. 22:38

Tijelo Ondriša Klinka (80) iz Stare Pazove pronađeno je danas u njegovoj kući u Ulici Jana Kolara kod broja 68.

Kako saznajemo, ljekari su kod nesrećnog čoveka konstatovali povrede glave, pa se ne isključuje mogućnost da je muškarac ubijen.

"Policijski službenici su Ondriša zatekli kako leži u lokvi krvi i sa nekoliko rana na glavi. Istragom će biti utvrđeno da li je čovek presudio sebi ili je reč o brutalnom ubistvu," naveo je izvor Kurira upućen u istragu.

Komšije nastradalog muškarca, koji je među mještanima poznatiji kao Andrija, kažu da je on živio sam u kući i da nije bio bolestan.

" Bio sam u trgovini i po povratku sam vidio kako se komšije okupljaju ispred kuće našeg Andrije. Nisam znao šta se dešava, pa sam jednog od njih pitao da mi objasni. Saznanje da je mrtav me je potpuno šokiralo. On se dobro držao, uprkos godinama. Sigurno ga nije pokosila bolest. Prije nedjelju dana sam ga vidio da šeta i mahnuo mi je rukom. Bio je dobar čovek, a za život je zarađivao majstorisanjem," rekao je komšija nastradalog muškarca.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.