Tragičan kraj potrage

Tijelo obezglavljene žene pronađeno u podrumu, muž preminuo od metka u glavi

  • 28.11.2018. 18:09

Dragan Zolnajić (53) iz Subotice, kojem se gubi svaki trag 20. novembra, pronađen je danas u jednoj kući u Subotici sa ranom od metka na glavi, a obezglavljeno tijelo njegove nestale supruge Suzane nađeno je u njihovom porodičnom domu. 

Kako navodi Blic, Dragan Zolnajić je u međuvremenu preminuo u bolnici. Kako se nezvanično saznaje, sumnja se da je Zolnajić ubio ženu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo.

Dragan je nestao samo četiri dana nakon što je prijavljen nestanak njegove supruge Svetlane Zolnajić (46).

Inače, bračni par je živio sam u porodičnoj kući u Aleksandrovu, a sve je počelo 16. novembra, kada je u popodnevnim satima Dragan prijavio da je Svetlana nestala. Naredna tri dana niko od članova porodice nije mogao da stupi u kontakt s njom i ovo je Draganu teško palo, rekli su ranije najbliži.

"Dragan je imao zaostale dugove i svašta nam ovih dana prolazi kroz glavu. Ono što mi kao porodica sada strepimo jeste da su ljudi kojima je Dragan bio dužan odveli Svetlanu, a da je on otišao da je traži," ispričala je ranije Draganova sestra Nataša, dodajući ipak da će policijska istraga utvrditi šta se zaista krije iza njihovog nestanka.

Dragan Zolnajić nestao je 20. novembra, poslednji put viđen je tog dana u prijepodnevnim satima.

Kako su tada ispričali njegovi najbliži, da nešto nije u redu, otkrila je njegova i Svetlanina ćerka, koja je iz Novog Sada zvala na telefon roditelje u Aleksandrovu , ali niko joj se nije javljao. Pozvala je tetku, rekavši da za svaki slučaj provjere da li je sa Draganom sve u redu, kada se i saznalo da od njega nema ni traga ni glasa.

Ipak, kako je potvrdila tada Draganova sestra Nataša, vozilo je pronađeno u Aleksandrovu četiri dana nakon prijavljivanja njegovog nestanka, 24. novembra, na oko 500 metara od njegove kuće, iza zabavišta. Na automobilu je bila ispuštena jedna guma, ali ne i probušena. Policija je tada obavila uviđaj, a automobil je, dodala je ona, odnet na veštačenje.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана