Sremska Mitrovica

Tijelo nađeno kako sklupčana leži pored kreveta zajedno sa mačkom - Detalji jezivog požara u kojoj je nastradala djevojčica

  • 15.05.2021.15:34

U stravičnom požaru koji se desio noćas oko 3.30 sati u Šašincima kod Sremske Mitrovice izgorjela je sedmogodišnja djevojčica dok su njena majka Beba J. i brat i sestra u teškom stanju!

Uzrok požara prema nezvaničnim saznanjima je svijeća pošto majka i četvoro male djece živjeli u neuslovnoj kući bez struje na samom početku sela kod vašarišta.

- Sestra je vrištala i zapomagala u pomoć! To me je probudilo negdje oko tri sata noćas! Bio je dim svuda oko nas, požar je već zahvatio pola kuće, sestra je razbila prozor i razvalila vrata, djeca su vrištala! Bilo je jezivo... Ščepao sam djecu i potrčao napolje, ali nisam vidio da jedno fali - kroz plač priča Bebin rođeni brat Željko J. koji je noćas ostao da prespava kod sestre.

Kad su vidjeli da sedmogodišnje djevojčice nema već je bilo kasno.

Vatra je buktala i zahvatila cijelu kuću i djevojčicu. Mitrovački vatrogasci stigli su ubrzo po pozivu, ali djevojčicu nisu mogli spasiti! Njeno ugljenisano tijelo nađeno je kako sklupčana leži pored kreveta zajedno sa mačkom.

Beba J. (27) živjela je sama sa tri kćerke i sinom. Najstarija kćerka ima devet, a najmlađa četiri godine.

- Majka sa dvoje djece primljena je u bolnicu u ranim jutarnjim satima gdje su odmah zbrinuti na Dječijem odjeljenju. Zbog teških opekotina djevojčica je upućena u Institut za majku i dijete u Beogradu - potvrđeno je u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici.

Tagovi: