Nesvakidašnji incident u Šidu

Sveštenik i komšinica se potukli zbog lopte?

  • 03.07.2021. 15:04

Prekršajne prijave za narušavanje javnog reda i mira podnesene su protiv sveštenika Z. J. i njegove komšinice T. G. iz Šida jer su se potukli zbog dječje lopte koja je udarila u sveštenikov automobil.

Kako piše "Kurir", incident u Šidu se dogodio 27. juna oko 20.30 sati kada su komšije pozvale policiju i prijavile da se sveštenik posvađao sa komšinicom, a potom i njenim suprugom, te da su se na kraju i potukli.

- Djeca su se igrala u ulici, pa je lopta koju je bacila ćerka T. G. pala u sveštenikovo dvorište i udarila njegov automobil. Djevojčica je otišla po loptu i izvinila se komšiji, ali ju je on izgrdio. Ona se rasplakala i požalila majci, koja je s komšijom od ranije u lošim odnosima, pa je ona došla da vidi šta se desilo - kaže izvor iz istrage.


Komšije ih razdvajale


- Uprkos lošim odnosima, komšinica je pitala sveštenika u čemu je problem, te su počeli da se raspravljaju. U jednom momentu, on je ženu navodno odgurnuo i ona je pala, a u sukob se umiješao i njen suprug, inače strani državljanin - objašnjava sagovornik ovog lista.

Prema riječima izvora, suprug komšinice je pao i ogulio lakat, a naknadno se žalio na bolove. Ljekar koji ga je pregledao saopštio je da je riječ o lakšim povredama.

Tuču između Z. J. i komšija pokušali su da spriječe susjedi.

- Da se mještani nisu umiješali, ko zna šta bi bilo. Patrola koja je došla uzela je izjave od svih aktera, a poslije konsultacije s tužiocem utvrđeno je da nema elemenata krivičnog djela, i te su protiv sveštenika i T. G. podnesene prekršajen prijave za narušavanje javnog reda i mira - dodaje.


I sveštenik i komšinica od ranije poznati policiji


Kako navodi, i žena i sveštenik su policiji poznati od ranije.

- Sveštenik ima nekoliko prijava za narušavanje javnog reda i mira, a neke se odnose na drsko i bahato ponašanje. Sa druge strane, njegova komšinica je uslovno osuđena zbog iznude - ispričao je izvor.


"Komšinica je bila pijana, njen muž me napao"


Z. J. koji se predstavio kao vjerski službenik, za tvrdi da njie ni dodirnuo T. G., ali ni njenog partnera, već da je on nasrnuo na njega.

- U našoj ulici, Bogu hvala, ima dosta mališana. I ja sam otac troje djece. Ništa se strašno nije desilo da se ovako završi. Naime, djeca su šutirala loptu na ulici i udarila su u moj automobil. Nisu namjerno, vjerovatno, rekao sam im samo da malo povedu računa kako ne bi ništa razbili. Nikakva vika sa moje strane nije bila - priča Z. J. i dodaje da je veliki problem nastao kada je došla djevojčicina majka T. G.

Prema njegovim riječima, "ona je u vidnom pijanom ili drogiranom stanju histerično terala ćerku da se izvini što je uradila loptom u automobil".

- Vikala je i tjerala dijete toliko da sam u jednom trenutku rekao "sve je u redu, izvinila se". Nakon toga je ona, teturajući se, pala, tačnije sela je. Potom je došao njen partner, koji je dosta krupniji od mene, i napao me. Komšija me je odbranio od njega. To je živa istina, za to imam svjedoke. Inače, tražio sam od policije da komšinica uradi alko-test i test na drogu - kaže Z. J. i dodaje da prekršajnu prijavu nije dobio i da ima prekršajnih prijava u vezi sa saobraćajem.

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.