Priveli ga pred djecom

Supruga uhapšenog Srbina: Upali su sa dugim cijevima i izvukli Dragišu iz kreveta

  • 23.11.2018. 10:38

"Upali su oko pola šest jutros sa dugim cijevima i mog Dragišu bukvalno izvukli iz kreveta. Bacili su ga na pod dnevne sobe i na lošem srpskom jeziku rekli da stavi ruke na leđa. Vikali su mi na albanskom šuj, šuj (ćuti) i sproveli do sobe, a Dragišu su držali na podu sa puškama uperenim ka njegovoj glavi."

 Ovako sa suzama u očima za "Novosti" priča vidno potresena Slavica Marković, supruga uhapsenog Dragiše koga su specijalci ROSU brutalno priveli pred djecom.

"Vezali su ga lisicama i više puta šutnuli čizmom u glavu i tijelo", ispričala je supruga. 

"Počela sam da vrištim i da tražim da me puste da odem do druge sobe gdje mi je najmlađa ćerka Jovana plakala i tresla se od straha. Kada sam ih upitala gdje ga vode i zbog čega rekli su mi da će ga samo saslušati i vratiti za nekoliko sati", ispričala je Slavica.

Ona kaže da specijalci, kojih je bilo desetak, nisu dozvolili da njen suprug ponese sa sobom mobilni telefon.

"Kada su ga izveli iz stana izašla sam na terasu, ali su odmah uperili puške u mene i uplašila sam se da ne zapucaju. Veoma smo uznemireni i ne znamo gdje su Dragišu odveli", navodi supruga uspšenog Srbina.


Slavica podsjeća da slučaj zbog kojeg je prvi put uhapšen njen suprug još nije završen, ali da on nije dobio bilo kakav poziv da se javi sudu.
 

Тагови: