Iza njega su ostali supruga i sin...

Stravičan udes u Srbiji: Muškarac poginuo blizu kuće pokojne majke

  • Izvor: Radio Sarajevo
  • 14.07.2021.08:30

Muškarac D. E. (56) poginuo je u saobraćajnoj nesreći oko 2 sata poslije ponoći, kada se direktno zakucao u banderu na lokalnom putu između Bogatića i Klenja.

Nesrećni čovjek se vraćao kući sa proslave organizovane u Bogatiću, a poginuo je na mjestu nesreće, u potpuno smrskanom automobilu.

Živadin Jokić, koji živi u blizini priča da je istrčao iz kuće kada je čuo jak i tup udarac, ne sluteći šta se dogodilo pošto uopšte nije čuo automobil. Još teže mu je bilo kada je prišao zgužvanom automobilu i vidio da poznaje vozača koji je poginuo.

"Na automobilu su radili žmigavci, a ja sam ga telefonom osvijetlio i vidio da čovjek ne daje znakove života. Samo je trznuo rukom. Neko je pozvao hitnu i policiju koji su odmah stigli, ali je doktor samo konstatovao da je vozač preminuo", priča on.

Poginulog muškarca, kaže, poznaje od rođenja, s obzirom na to da mu je majka, koja je preminula, živjela svega nekoliko kuća daleko od mjesta nezgode.

"Nesrećnik je poginuo nedaleko od rodne kuće svoje majke", slaže ramenima Živadin.

Uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici policijske stanice iz Bogatića. Istragom će se utvrditi uzrok nesreće, a po nalogu tužilaštva je obavlјena obdukcija. D. E. će biti sahranjen sutra, a iza njega su ostali supruga i sin.

Tagovi: